+45 3141 1013 kim@blandfort.com

Jespersen Tryk + Digital Aps

Adm. direktør Jakob Jespersen

September 2022

Et “praktisk bestyrelsesmedlem” er den optimale sparringspartner for en lille virksomhed som min

Jakob Jespersen overtog for 15 år siden direktørstolen i det legendariske trykkeri under Langebro efter sin far. Virksomheden har 6 medarbejdere, og stod i 2021 med en udfordring: Min største kunde krævede, at vi udvidede paletten med en dedikeret maskine, og samtidig udviklede os digitalt, så de kunne bestille online. Maskinen havde jeg købt, og jeg var i gang med at sondere markedet for IT-kompetencer og projektledelse. Da mødte jeg tilfældigt Kim via mit netværk.

”Lige præcis den bullterrier, jeg har brug for”

”Det fangede mig, at Kim ikke kun talte om strategi men også om at omsætte strategien til praktisk eksekvering, der gør den kommercielle forskel. En strateg med begge ben på gulvet og fingrene nede i jorden. En sjælden kombination! Samtidig kunne jeg klart fornemme, at han er en mand, der får ting til at ske. Præcis sådan en bullterrier som jeg havde brug for. Men kunne han forstå min forretning og problematikker? Og var der kemi?

”Han har det strategiske overblik, og går med bolden”

”Vi holdt et møde, og der var kemi fra første dag. Heldigvis, for det krævede det mod og tillid at invitere en person udefra dybt ind i mit maskinrum. Jeg oplevede, at Kim havde oprigtig interesse for virksomheden. Han begyndte i helikopteren, formulerede forslag til en overordnet forretningsstrategi, og så smed han jakken og smøgede ærmerne op. Han har optimeret vores arbejdsflow, formuleret konkrete planer og taget den praktiske styring. Det digitale løft har Kim sikret ved at hjælpe med at skaffe finansiering via SMV:digital. Så nu er vi moderniseret digitalt med fokus på konvertering fra hjemmeside og landingpage, webshop til kunstprint og et nyhedsbrev. Moderniseringen har allerede kastet både opmærksomhed og ordrer af sig.”

”Jeg har fået en sparringspartner med streg under partner”

Jakob Jespersen kalder Kim for et praktisk bestyrelsesmedlem. ”Han er min forretningsmæssige advisor, han kender alt i virksomheden, og i dag er han så integreret, at både medarbejdere og kunder anser ham som en del af organisationen. Naturligvis er det en prioritering at ansætte Kim én dag om ugen. Men min produktion er blevet mere effektiv, mine kunder er blevet mere tilfredse, og både jeg og min forretning er blevet stærkere. Så det har givet enorm værdi at have en så tæt en sparringspartner. Jeg tror, at det for alle små og mellemstore virksomheder vil være lønsomt at investere i en partner, der både forstår forretningen, har det strategiske overblik og eksekverer tingene. For mig har det i hvert fald gjort en verden til forskel – både nu og på den længere bane.”

+25 års erfaring med at skabe kommerciel udvikling og vækst