+45 3141 1013 kim@blandfort.com

KIM BLANDFORT CHRISTENSEN

STRATEGISK FUNDERET
PRAKTISK ORIENTERET

Jeg hjælper ledere med at skabe vækst ved at styrke arbejdet med kunder, salg og marketing.

Min rådgivning er baseret på +25 års erfaring med ledelse, salg, marketing, kunder, digitalisering og forretningsudvikling. 

Start med et gratis STRATEGI-TJEK. Det eneste det kræver er, at du giver mig et indblik i, hvordan I arbejder med kunder, salg og marketing, ved at besvare en enkelt test. Du gør det online – og det tager kun 8-10 minutter. Når jeg har dine svar, så finder vi et tidspunkt for din gratis online sparring hvor vi går bag om testresultaterne.

+25 års erfaring med udvikling af virksomheder

Min rådgivning tager udgangspunkt i 20 års erfaring som CMO (Chief Marketing Officer) inden for Finans og IT. Jeg har erfaring som selvstændig ledelsesrådgiver – og træner dagligt både strategi og praktik, som iværksætter i en tech startup inden for social gaming. Jeg har en uddannelse som Cand.Merc og en IAA Diploma.

Co-Founder, Investor & CEO

2018-

CEO med ansvar for bl.a. strategi, forretningsudvikling, marketing, økonomi og IT.

BOOST22 er en dansk tech start up. Vi har udviklet et helt nyt digitalt kortspil som vi lancerede den 25. juni 2019. Der er allerede spillet mere end 400.000 spil. Spillet er pt. gratis og tilgængeligt på App Store og Google Play. Download spillet og prøv det!

 

CMO 

2008-2017

CMO (Chief Marketing Officer) med ansvar for marketing, kommunikation, branding, CRM og digitale kundeløsninger.
Del af ledelsen i Salg & Kunderelationer med ansvar for udvikling og implementering af kommercielt ledelsesgrundlag og styregruppemedlem i en række tværgående projekter (Fx Master Data Management og Kundeportaler).

Personaleansvar for 5 medarbejdere i Marketing & Kommunikation.
Reference til Adm. direktør / Direktør for Salg & Kunderelationer.

CMO 

2006-2007

CMO (Chief Marketing Officer) med ansvar for marketing, branding og lead management.
Del af ledelsen i Salgsdivisionen og ansvarlig for fire tværorganisatoriske styregrupper.

Personaleansvar for 6 medarbejdere (5 i Danmark og 1 i Zürich) i Marketing.

Reference til VP, sales & marketing.
 

CMO 

1996-2005

CMO (Chief Marketing Officer) med ansvar for marketing, kommunikation, PR, branding, lead management, web og CRM i Danmark og Norge.

Del af øverste ledelsesgruppe, salgsledelse og IT-styregruppe. Ansvarlig for Nordanias overordnede strategiplaner og afholdelse af strategiworkshops. Ledelsesansvarlig for udviklingen af HR-rollen i Nordania. Herunder gennemførelse af medarbejderanalyser, HR-workshops, uddannelse og udarbejdelse af et mantra for god ledelse.

Personaleansvar for 3 medarbejdere i Marketing.
Reference til Adm. direktør.