+45 3141 1013 kim@blandfort.com

PERSONDATA & COOKIES

Her på siden kan du læse om hvordan jeg behandler dine persondata og bruger cookies. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på kim@blandfort.com.

Dette website ejes af:

BLANDFORT.COM, Kim Blandfort Christensen, Rosenvængets Allé 10, 2 tv, 2100 København Ø, kim@blandfort.com, CVR 29026122.

Jeg lagrer dine data når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i analysen TEST DIG SELV, udfylder formularer på hjemmesiden eller køber mine ydelser.

Data bruges til følgende formål

Data indsamlet via formularer bruges til at kontakte dig personligt eller skriftligt. Data indsamlet via analysen TEST DIG SELV bruges til personlig rådgivning og salg – og i aggregeret og anonymiseret form til markedsføring. Data indsamlet via nyhedsbrevet anvendes til markedsføring på sociale og digitale medier – og til udsendelse og målretning af nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysningerne anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbrev og analysen TEST DIG SELV.

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra en formular på hjemmesiden (Nyhedsbrev eller Book et møde)
  • Ved din deltagelse i analysen TEST DIG SELV (SurveyMonkey)
  • Direkte af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • Et af mine databehandlingssystemer (Mailchimp, SurveyMonkey eller WordPress).

Behandlingsgrundlag

Jeg lagrer disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Min forretningsmæssige interesse i at markedsføre min virksomhed.
  • For at kunne give dig den rådgivning du har krav på.
  • For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Brug af databehandlere

Jeg kan videregive dine personoplysninger til en databehandler, hvis jeg har indgået en databehandleraftaler med en den pågældende databehandler. Aftalen er er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

På nuværende tidspunkter er der indgået aftaler med:

  • MailChimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.
  • SurveyMonkey til håndtering af persondata og data indsamlet via analyser i SurveyMonkey

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Brug af Cookies

Websitet anvender cookies til at forbedre din oplevelse:

Nødvendige cookies:

Cookies der er vigtige for at grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet fungerer korrekt. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger og kan ikke indeholde virus.

Ikke-nødvendige cookies:

Cookies der udelukkende bruges til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer og andet indlejret indhold.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig. Du kan kontakte mig på kim@blandfort.com.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom. Send anmodningen på kim@blandfort.com.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Eller ved at kontakte mig direkte på kim@blandfort.com.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Kontaktinformation

BLANDFORT.COM’s kontaktperson for persondata:

Kim Blandfort Christensen, Rådgiver & CEO

BLANDFORT.COM, Rosenvængets Allé 10, 2.tv., 2100 København Ø

Mobil: 31411013

Mail: kim@blandfort.com

BLANDFORT.COM har ingen data beskyttelses officer (DPO). Kontakt venligst selskabets kontaktperson for persondata.

 

Persondatapolitikken er senest opdateret den 21. april 2020