+45 3141 1013 kim@blandfort.com

HVOR STRATEGISK ARBEJDER I MED SALG & MARKETING?

Invester 8-10 minutter af din tid og få en gratis anbefaling til hvordan I kan styrke det strategiske arbejde med salg og marketing – og skabe større værdi på top- og bundlinje.

DEN STRATEGISKE ANBEFALING

Vejen til en bedre top- og bundlinje

DEN STRATEGISKE ANBEFALING er et nyt og enkelt ledelsesværktøj der hjælper salgs- og marketingansvarlige med at skabe større værdi på top- og bundlinje. Ledelsesværktøjet er strategisk funderet men praktisk orienteret. Det giver en vurdering af hvor strategisk virksomheden arbejder med salg og marketing – og konkrete anbefalinger til hvordan det strategiske arbejde kan styrkes. Ledelsesværktøjet er gratis.

1. STRATEGI SCORE 

STRATEGI SCOREN er et udtryk for, hvor strategisk virksomheden arbejder med salg og marketing.

Scoren er baseret på din besvarelse af en række spørgsmål, der erfaringsmæssigt er centrale for de fleste virksomheder.

Umiddelbart efter du har svaret på spørgsmålene, kan du se virksomhedens STRATEGI SCORE. I skal helst score mellem 60-100 point – og ikke under 30.

2. DE SEKS STRATEGISKE PARAMETRE 

Den overordnede STRATEGI SCORE er et resultat af seks strategiske parametre:

  • Strategi & mål
  • Kundeindsigt
  • Kundeproces
  • Digitalisering
  • People
  • Eksekveringsevne

For hver af de seks parametre får virksomheden en score mellem 0-100. Det giver et hurtigt overblik over hvor der skal sættes ind.

3. ANBEFALING OG GRATIS SPARRING 

I løbet af 2-3 dage modtager du en vurdering af de seks strategiske parametre og en anbefaling med konkrete forslag til hvor – og hvordan I kan styrke det strategiske arbejde.

Anbefalingen er strategisk funderet men praktisk orienteret – og bygger på min erfaring fra mere end 20 år som leder i spændingsfeltet mellem strategi, eksekvering, kunder, medarbejdere og digitalisering.

Brug anbefalingen som inspiration i det videre arbejde med salg og marketing. Som et ekstra tilbud, har du mulighed for at booke 20 minutters online sparring. Det er gratis og helt uforpligtende.

SÅDAN FÅR DU EN GRATIS ANBEFALING TIL HVORDAN SALG & MARKETING KAN SKABE STØRRE VÆRDI PÅ TOP- OG BUNDLINJE

1. Start med at tage testen
2. Se virksomhedens STRATEGI SCORE med det samme
3. I løbet af 2-3 dage modtager du din STRATEGISKE ANBEFALING