+45 3141 1013 kim@blandfort.com

HVOR STRATEGISK ARBEJDER I MED SALG & MARKETING?

Invester 6-8 minutter af din tid og få en gratis anbefaling til hvordan I kan styrke det strategiske arbejde med salg og marketing – og skabe større værdi på top- og bundlinje.

DEN STRATEGISKE ANBEFALING

Vejen til en bedre top- og bundlinje

Den strategiske anbefaling er et enkelt ledelsesværktøj for salgs- og marketingansvarlige. Anbefalingen indeholder en vurdering af, hvor strategisk I arbejder med salg og marketing. Og helt konkrete forslag til hvor – og hvordan I kan styrke det strategiske arbejde for at skabe en bedre top- og bundlinje. Anbefalingen er gratis.

1. SALG & MARKETING SCORE 

SALG & MARKETING SCOREN er et udtryk for, hvor strategisk I overordnet set arbejder med salg og marketing. I kan score mellem 0-100, hvor 100 er bedst.

Scoren er baseret på din besvarelse af en række spørgsmål, der erfaringsmæssigt er centrale for de fleste virksomheder. Umiddelbart efter du har svaret på spørgsmålene, kan du se virksomhedens SALG & MARKETING SCORE.

Virksomhedens score skal helst være på 70 eller derover – og ikke under 50.

2. DE FEM STRATEGISKE FAKTORER 

Den overordnede SALG & MARKETING SCORE er baseret på fem underliggende strategiske faktorer:

  • Strategi & mål
  • Kundeindsigt
  • Kundeproces
  • Digitalisering
  • People

For hver af de fem faktorer får din virksomhed en score mellem 0-100. Det giver et hurtigt overblik over, hvilke strategiske områder der bør prioriteres. 

3. ANBEFALING OG GRATIS SPARRING 

I løbet af 2-3 dage modtager du en vurdering af de fem strategiske faktorer og en anbefaling med konkrete forslag til hvor – og hvordan I kan styrke det strategiske arbejde.

Anbefalingen er strategisk funderet men praktisk orienteret – og bygger på min erfaring fra mere end 20 år som leder i krydsfeltet mellem strategi, kunder, digitalisering og mennesker.

Brug anbefalingen som inspiration til det videre strategisk arbejde. Som et ekstra tilbud, har du mulighed for at booke 20 minutters online sparring. Det er gratis og helt uforpligtende.

SÅDAN FÅR DU EN GRATIS ANBEFALING TIL HVORDAN SALG & MARKETING KAN SKABE STØRRE VÆRDI PÅ TOP- OG BUNDLINJE

1. Start med at besvare spørgeskemaet
2. Se virksomhedens SALG & MARKETING SCORE online
3. I løbet af 2-3 dage modtager du den strategiske anbefaling på mail