+45 3141 1013 kim@blandfort.com

STRATEGI-TJEK:

FÅ MIT BUD PÅ, HVORDAN I KAN STYRKE FOKUS PÅ KUNDER, SALG & MARKETING

Har du et kommercielt ansvar og ønsker at styrke virksomhedens fokus på kunder, salg og marketing, så er et STRATEGI-TJEK en hurtig, enkel og effektiv måde at komme i gang.

Med et STRATEGI-TJEK får du direkte adgang til mere end 25 års erfaring med at udvikle kommercielle organisationer.

OM STRATEGI-TJEK

STRATEGI-TJEK er en hurtig, enkel og effektiv proces der hjælper ledere med at identificere de områder hvor arbejdet med kunder, salg og marketing kan styrkes og giver konkret sparring på hvordan det kan gøres.

Et STRATEGI-TJEK består af fire trin:

01. BENCHMARK

Du starter med at give mig et indblik i, hvordan I arbejder med kunder, salg og marketing i dag, ved at besvare en enkel test. Du gør det online – og det tager kun 8-10 minutter.

Du modtager efterfølgende et link med adgang til dit personlige BENCHMARK. 

02. DIALOG

Når du har modtaget dit personlige BENCHMARK, aftaler vi et tidspunkt for din første 45 minutters online sparring.

På sparringen går vi bag om resultaterne i BENCHMARK, og de ambitioner og udfordringer I har i forhold til arbejdet med kunder, salg og marketing.

03. ANBEFALING

Efter din første sparring får du en personlig anbefaling til, hvor og hvordan I bør fokusere det videre arbejde med kunder, salg og marketing. Anbefalingen bliver en del af dit personlige BENCHMARK.

Derudover får du den første mail i rækken af syv, med inspiration og gode råd til hvordan i styrker arbejdet med kunder, salg og marketing. 

04. OPFØLGNING

2 uger efter din første sparring har vi den afsluttende opfølgning. En online sparring på 45 minutter med udgangspukt i anbefalingen. Sparringen har fokus på hvordan du kommer videre med at styrke arbejdet med kunder, salg og marketing.

Med et STRATEGi-TJEK får du et BENCHMARK for virksomhedens strategiske arbejde, 2 x 45 minutters online sparring, en konkret personlig anbefaling til hvor I bør fokusere fremadrettet – og et e-mail forløb over 2 uger med inspiration og gode råd til hvordan I styrker arbejdet med kunder, salg og marketing.

Samlet pris 4.995 kr. ex. moms. 

+25 års erfaring med ledelse, kunder, salg & marketing