+45 3141 1013 kim@blandfort.com

GRATIS STRATEGI-TJEK

3 Anbefalinger, der skaber vækst i din virksomhed

Ønsker du ny inspiration til hvordan du skaber vækst i din virksomhed, så er et Strategi-Tjek det rigtige sted at begynde.

Et Strategi-Tjek indholder,

    • en vurdering af hvor strategisk din virksomhed arbejder med kunder salg, og marketing
    • en online sparring på 45 minutter
    • tre konkrete anbefalinger til hvor du kan styrke det strategiske arbejde

Strategi-Tjek er gratis frem til 1. november 2022. Efterfølgende vil det koste 8.999 kr.

Med et Strategi-Tjek får du:

Individuel vurdering

En individuel vurdering af, hvor strategisk din virksomhed arbejder med kunder, salg og marketing. Desuden et benchmark i forhold til andre virksomheder der har gennemført et Strategi-Tjek. Alt sammen præsenteret på dit personlige website.

Personlig sparring

45 minutters online sparring med udgangspunkt i din individuelle vurdering. Formålet med sparringen er at afdække hvor og hvordan du kan styrke det strategiske arbejde med kunder, salg og marketing i din virksomhed.

3 anbefalinger

Som afslutning på din sparring får du tre konkrete anbefalinger til hvor du kan styrke det strategiske arbejde med kunder, salg og marketing. Anbefalinger, der er lige til at arbejde videre med og tilfører din virksomhed værdi på både kort og lang sigt. 

Sådan foregår dit Strategi-Tjek:

01. TEST

Start med at tage Blandfort.com’s online test. Det tager 10-12 minutter. Du får inden for to arbejdsdage en mail med et link til dit eget personlige website, hvor du kan se din individuelle vurdering.

02. SPARRING

Når du har modtaget dit testresultat, booker du din 45 minutters online sparring direkte i min kalender. Du modtager inden din sparring en mail med agenda og et link til Teams.

03. ANBEFALINGER

Som afslutning på din sparring får du tre konkrete anbefalinger til, hvor du kan styrke det strategiske arbejde med kunder, salg og marketing i din virksomhed. De tre anbefalinger bliver en del af dit personlige website.

Blandfort.com har udviklet det gratis Strategi-Tjek, der bygger på mere end 25 års erfaring som leder, rådgiver og iværksætter med at vækste virksomheder.

Strategi-Tjek er gratis frem til 1. november 2022. Efterfølgende vil det koste 8.999 kr.

+25 års erfaring med at skabe kommerciel udvikling og vækst