+45 3141 1013 kim@blandfort.com

Hvordan kan jeg hjælpe din virksomhed med at skabe vækst?

Et samarbejde med BLANDFORT.COM har fokus på, at skabe vækst.

Min rådgivning tager udgangspunkt i +25 års erfaring med at udvikle kommercielle organisationer og bygger på 7 ledelsesprincipper. Principper der både enkeltvis og ikke mindst i sammenhæng skaber et stærkt fundament for virksomhedens kommercielle arbejde og muligheder for vækst.

Du er altid velkommen til at booke en strategi-samtale, hvor du kan høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. Det er gratis og uforpligtende.

STRATEGISK RÅDGIVNING

Strategisk rådgivning er for ledere med kommercielt ansvar som ønsker at udvikle og styrke virksomhedens strategiske grundlag for at arbejde med kunder, salg og marketing. 

LÆS MERE HER

PERSONLIG SPARRING

Personlig sparring er for ledere som vil styrke arbejdet med kunder, salg og marketing. Er du fx ny i rollen som salgs- og marketingansvarlig og vil gerne godt i gang? Eller sidder du alene med ansvaret og savner en erfaren sparringspartner?

LÆS MERE HER

FREELANCE

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren og fleksibel ressource til forretningsudvikling eller projektarbejde i en kortere eller længere periode, så kan et freelance samarbejde være en god løsning.

LÆS MERE HER

INTERIM LEDELSE

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren kommerciel ledelsesressource i en kortere eller længere periode, så kan et interim samarbejde være en god løsning.

LÆS MERE HER

INSPIRATION

Er I kørt fast eller trænger i til ny inspiration i arbejdet med kunder, salg og marketing, så kan et foredrag eller en workshop være en god måde at komme tilbage på sporet. Kontakt mig hvis du vil høre mere om mulighederne.

KONTAKT MIG

ADVISORY BOARD / BESTYRELSE

Vil i styrke virksomhedens kommercielle fokus i ledelsen, så har jegerfaring fra både bestyrelsesarbejde og advisory board. Kontakt mig hvis du vil høre mere om mulighederne.

KONTAKT MIG

+25 års erfaring med ledelse, kunder, salg & marketing