+45 3141 1013 kim@blandfort.com

ET SAMARBEJDE ER STRATEGISK FUNDERET, MEN PRAKTISK ORIENTERET

Start dialogen med en gratis og uforpligtende sparring. Det eneste det kræver er, at du giver mig et indblik i, hvordan I arbejder med kunder, salg og marketing, ved at gennemføre et STRATEGI-TJEK. Du gør det online – og det tager kun 8-10 minutter. Når jeg har dine svar, så finder vi et tidspunkt for din sparring.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIN VIRKSOMHED TIL AT SKABE VÆKST?

Formålet med et samarbejde er at styrke virksomhedens muligheder for at skabe vækst. Med udgangspunkt i dig og din virksomheds situation, finder vi sammen den rigtige model for et samarbejde. Der er umiddelbart fire muligheder:

STRATEGISK RÅDGIVNING

Strategisk rådgivning er for ledere med kommercielt ansvar som ønsker at udvikle og styrke virksomhedens strategiske grundlag for at arbejde med kunder, salg og marketing. 

LÆS MERE HER

PERSONLIG SPARRING

Personlig sparring er for ledere som vil styrke arbejdet med kunder, salg og marketing. Er du fx ny i rollen som salgs- og marketingansvarlig og vil gerne godt i gang? Eller sidder du alene med ansvaret og savner en erfaren sparringspartner?

LÆS MERE HER

FREELANCE

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren og fleksibel ressource til forretningsudvikling eller projektarbejde i en kortere eller længere periode, så kan et freelance samarbejde være en god løsning.

LÆS MERE HER

INTERIM LEDELSE

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren kommerciel ledelsesressource i en kortere eller længere periode, så kan et interim samarbejde være en god løsning.

LÆS MERE HER

+25 års erfaring med ledelse, kunDer, salg og marketing