+45 3141 1013 kim@blandfort.com

PERSONLIG SPARRING

  • Er du leder og har brug for sparring til arbejdet med kunder, salg og marketing?
  • Er du ny i rollen som salgs- og marketingansvarlig og vil gerne godt i gang?
  • Sidder du alene med ansvaret for kunder, salg eller marketing – og savner en erfaren sparringspartner?
  • Eller har du behov for sparring til at udvikle dit fagområde eller team?

Så kan et skræddersyet sparringsforløb tilpasset dine behov være en god løsning.

Vil du vide mere om personlig sparring, så lad os finde et tidspunkt at tale sammen. Du er velkommen til at booke mig direkte i min kalender eller ringe til mig på +45 3141 1013.

FOKUSOMRÅDER I EN PERSONLIG SPARRING

Udgangspunktet for en sparring er ledelse, kunder, salg og marketing. Det kan være udfordringer i forhold til markedet eller internt i forhold til organisation og medarbejdere. Fokusområderne i sparringen bliver afklaret på et indledende opstartsmøde og er styrende for den videre dialog. De udfordringer, jeg typisk møder, er:

STRATEGI & MÅL

Vi savner strategisk retning og mangler konkrete mål. Både i forhold til de resultater, vi skal opnå, og de indsatser, der skal bringe resultaterne i mål.

KUNDEFOKUS

Vi har ikke den store viden om vores kunder. Vi har produktfokus, tænker indefra og ud. Og så er vores kommunikation for fagfolk.

KUNDEPROCES

Vi mangler en fælles tværorganisatorisk kundeproces, der definerer, hvordan vi arbejder med kunder før, under og efter et salg.

DIGITALISERING

Vi har brugt en formue på ny teknologi til kunder, salg og marketing. Men vi har svært ved at realisere værdien af den investering.

ORGANISATION

Vi tænker i siloer og samarbejder ikke på tværs af organisationen. Det koster på medarbejdermotivation, kundetilfredshed og bundlinje.

PEOPLE

Vi har ikke defineret roller og ansvar. Vi har for få ressourcer. Og vi mangler ofte de nødvendige erfaringer og kompetencer.

online sparring på abonnement

Online sparring kan du tegne som et abonnement for fx 1, 3 eller 6 måneder. Længden afhænger af dine behov og konkrete situation. Betaling sker en måned forud. Der er ingen binding, så du kan altid stoppe sparringen ved udløb af en måned.

Alle sparringer foregår som udgangspunkt online via Teams. Hotline er pr. telefon. Ønsker du sparring som fysiske møder, så kontakt mig for tilbud.

Vil du vide mere om online sparring på abonnement, så lad os finde et tidspunkt at tale sammen. Du er velkommen til at booke mig direkte i min kalender eller ringe til mig på +45 3141 1013.

“De udfordringer, vi har, kan ikke løses med den samme tankegang, hvormed vi skabte dem”

Albert Einstein