+45 3141 1013 kim@blandfort.com

INTERIM LEDELSE

 

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren kommerciel ledelsesressource i en kortere eller længere periode, så kan et interim samarbejde være en god løsning.

Jeg har +20 års erfaring med kommerciel ledelse fra en række større danske virksomheder inden for Finans og IT.

Vil du vide mere om mulighederne for interim ledelse, så lad os finde et tidspunkt at tale sammen. Du er velkommen til at booke mig direkte i min kalender eller ringe til mig på +45 3141 1013.

+20 års erfaring med ledelse af mennesker

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med ledelse, kunder, salg, marketing og digitalisering som CMO i AP Pension, NNIT og Nordania Leasing. 

Jeg har erfaring fra, at arbejdet som en del af den øverste ledelsesgruppe, som mellemleder, i kommercielle ledelsesgrupper og i tværorganisatoriske styregrupper. 

Som leder er den røde tråd i mit arbejde:

  • At opbygge strategiske og forretningsorienterede enheder der er stærke på ekskvering, og som tænker og agerer proaktivt på tværs af organisation, kundeproces og kunderejser
  • At forandre et klassisk produktfokus til et værdibaseret kundefokus, der går på tværs af organisationen og kundens kontaktpunkter.
  • At drive digital transformation på tværs af kundeprocesser og kunderejser for gennem teknologi og data, at skabe forretningsmæssig værdi i salg, kundeservice og marketing.

Jeg har erfaring som personaleleder for teams med op til 6 medarbejdere.

“No man will make a great leader who wants to do it all himself, or to get all the credit for doing it”

ANDREW CARNEGIE