+45 3141 1013 kim@blandfort.com

FREELANCE PROJEKTARBEJDE

Har virksomheden brug for at kunne trække på en erfaren og fleksibel ressource til forretningsudvikling eller projektarbejde i en kortere eller længere periode, så kan et freelance samarbejde være en god løsning.

Jeg har erfaring med kommerciel forretningsudvikling og projektarbejde fra en række større danske virksomheder inden for Finans og IT.

Vil du vide mere om mulighederne for at bruge mig som freelance ressource, så lad os finde et tidspunkt at tale sammen. Du er velkommen til at booke mig direkte i min kalender eller ringe til mig på +45 3141 1013.

+25 års PRAKTISK erfaring med at udvikle virksomheder

Jeg har praktisk erfaring i at arbejde med kommerciel forretningsudvikling og projektarbejde. Både som projektejer, projektdeltager og projektleder.

Som freelancer er mit fokus at hjælpe ledere med at skabe vækst ved at udvikle virksomhedens arbejde med kunder, salg og marketing. Det vil typisk være på konkrete og tidsafgrænsede projekter eller udviklingsopgaver.

Hvis I ønsker at bruge mig som en ekstra ressource, så aftaler vi indledningsvis hvad det er for en opgave der skal løses, hvad der er min rolle og mit ansvar, hvad er der af ressourcer til rådighed og hvem i organisationen jeg refererer til. De fire områder jeg primært arbejder med som freelancer er:

CRM & MARKETING AUTOMATION

Erfaring med strategi, udvikling, implementering og organisatorisk forankring af Customer Relationship Management (CRM) og Marketing Automation fra den finansielle sektor.

SE CASE: CRM i AP PENSION 

DIGITALE LØSNINGER

Erfaring med at drive digital transformation på tværs af kunderejser og kundeprocesser. Ansvarlig for +25 digitale projekter på tværs af forskellige digitale kanaler. Fx websites, apps, kampagnesites, nyhedsbreve, digitale magasiner og intranet.

SE CASE: SPIL APP FRA BOOST22

 

KUNDEFOKUS

Erfaring med at udvikle og eksekvere kundefokuserede kommunikations- og dialogkoncepter. Fx content marketing, personaliseret e-mail marketing, 1t1-kundemålinger, online testværktøjer og 1t1-kampagner.

SE CASE: FRA KUNDEINDSIGT TIL ØGET KUNDELOYALITET

STRATEGI & LEDELSE

Erfaring med at udvikle kommercielle og forretningsorienterede marketing- og kommunikationsafdelinger, som tænker og agerer proaktivt på tværs af organisation,  kundeproces og kunderejser.

“DU KAN IKKE LÆRE ERFARING. DU MÅ GENNEMLEVE DEN”

ALBERT CAMUS