Mit konsulentarbejde tager typisk udgangspunkt i en konkret kommerciel problemstilling der har indflydelse på virksomhedens salg, kundeloyalitet, omdømme eller markedseffektivitet.

Ved at hyre mig får virksomheden løst en helt konkret problemstilling som virksomheden ellers ikke selv har tid eller kompetencer til at løse.

Opgaven bliver løst af en seniorprofil med mere end 20 års ledelses- og projekterfaring, der både kan arbejde strategisk på C-level og som kan eksekvere på det taktiske og operationelle niveau. Og som altid tager et aktivt ejerskab til at opgaven kommer i mål.

Endvidere får virksomheden adgang til en fleksibel ressource der kan trækkes på når der er behov for det  – og det til en fornuftig økonomi.

Hvilke opgaver kan jeg hjælpe med?

Jeg løser forskellige typer af konsulentopgaver. Fælles er dog, at de kan relateres til virksomhedens kommercielle strategi, processer eller aktiviteter. Det kan fx være:

  • Udarbejdelse af strategi- og beslutningsoplæg til fx direktionen, ledelse eller bestyrelse
  • Udvikling og effektivisering af kommercielle processer og aktiviteter (mere værdi for færre ressourcer) 
  • Ledelse af forretningsprojekter inden for fx CRM, digitale kundeløsninger og Marketing Automation

Hvordan fastlægger vi succeskriterier?

Ved opstarten af et samarbejde fastlægges succeskriterier og målsætninger for samarbejdet. Typiske målepunkter kan være overholdelse af scope, tid, budget og resultater.

Hvad er mit ansvar?

Det er mit ansvar at sikre at opgaven bliver løst som aftalt. Jeg styre processen i forhold til interne og evt. eksterne interessenter, overlevering af opgaven, udarbejde oplæg og dokumentation, kommunikation ift. interessenter og løbende samarbejde med opgavestiller og endelig sikre at der sker en opfølgning/evaluering på opgaven.