+45 3141 1013 kim@blandfort.com

TEST DIN VIRKSOMHED:

HVOR KAN I STYRKE ARBEJDET MED KUNDER, SALG & MARKETING?

Invester 8-10 minutter af din tid – og få mit bud på hvor din virksomhed kan styrke arbejdet med kunder, salg og marketing. Du har svaret inden 48 timer. Det er gratis og helt uforpligtende.

OM TESTEN

VURDERING AF SYV PARAMETRE

Testen er et enkelt værktøj der hjælper virksomheden med at identificere de områder hvor arbejdet med kunder, salg og marketing kan styrkes.

Testen giver en vurdering af syv parametre, der både enkeltvis og ikke mindst i sammenhæng skaber et stærkt fundament for vækst. 

For hver parameter får virksomheden en score mellem 0-100. Virksomheden får samtidigt en samlet score for de syv parametre. Scoren skal som udgangspunkt være på 50 eller derover.

SAMMENLIGNING MED ANDRE VIRKSOMHEDER

Testen indholder et benchmark, der giver den enkelte virksomhed  mulighed for, at sammenligne sit testresultat med andre virksomheder.

Benchmarket er baseret på 35 underliggende spørgsmål. Spørgsmål, der bygger på mere end 25 års erfaring med ledelse, kunder, salg og marketing i en række danske virksomheder.

BENCHMARK:

DE SYV PARAMETRE

SAMLET SCORE FOR DE SYV PARAMETRE

FÆLLES RETNING

OVERBLIK OG SAMMENHÆNG

KUNDEINDSIGT

VÆRDI FOR KUNDERNE

KØBMANDSSKAB

TEAMET

EKSEKVERING

0-19 POINT
Det er kritisk!

20-49 POINT
Plads til forbedring

50-79 POINT
Godt på vej

80-100 POINT
Stærkt!

VIRKSOMHEDER ER MED I BENCHMARKET

 

Testværktøjet og benchmarket er udviklet af BLANDFORT.COM i 2021. Målgruppen er personer der arbejder med kunder, salg og marketing. Fx direktion/ejerledere, C-level, managers og medearbejdere i salg, marketing og kundeservice.    

Copyright BLANDFORT.COM

TEST DIN VIRKSOMHED:

KAN I SLÅ BENCHMARK?

Hvordan arbejder I med kunder, salg og marketing i forhold til andre virksomheder?
Tag testen nu – og få virksomhedens benchmark inden 48 timer. Det er gratis og helt uforpligtende.